Hos oss kan du hyra Bullet time till eventet, produktfotograferingen eller som en del i en filmproduktion. Bullet time kallas även Timeslice, 3D-bås, matrixbås och glamcam bla. Här väljer vi att kalla det Bullet Time. Vad man än kallar det så kommer den verkligen bidra med något extra till ert event!

VAD ÄR BULLET TIME?

En Bullet Time lösning skapar en fryst videosekvens. Det finns många sätt att göra det här på. Vårt standard sätt är genom en svängd ställning, man kan även göra det i en rund ring, som också är populärt. På vårt standard sätt så blir det enkelt att ha en bakgrund som syns bra. Med er logga eller eventets manér som exempel. Samt att filmerna inte störs av de andra kamerorna eller annan teknik. Men vi kan göra en Bullet Time rigg så som ni vill ha den.
Bullet Time effekten är alltså en fryst videosekvens. Ni har säkert sett det på film, Matrix brukar vara det tydligaste exemplet. Det här får vi till genom flera kameror som simultant tar bilder för att få till effekten.

VAD INGÅR & VAD KOSTAR DET ATT HYRA BULLET TIME?

Att hyra Bullet Time stationen kan kosta väldigt olika beroende på hur ni vill använda det. Ska det vara som i vårt  grundutförande? Eller i en rund ring? Eller till en filminspelning? Det finns många frågor och förutsättningar som spelar in. Vill ni läsa vad som ingår och vad det kostar med vårt grundutförande så kan ni läsa det här! 

När ni hyr Bullet Time så ingår alltid:
Transporter T&R,
Montage & demontage
Personal under hela eventet
Kameror, datorer och övrig teknik för Bullet Time
Belysning
Er design eller logotype på filmerna
Delningsstation – där gästerna kan dela sina filmer
Egen design på delningsstationens skärm
Digitala kopior

(LÄS HÄR VAD VÅRT BULLET TIME GRUNDUTFÖRANDE KOSTAR, OCH VAD SOM INGÅR)

NEDAN FILM FRÅN EVENT PÅ TELE2 !

Fler filmer kan du se här! 

Hyra Bullet time rigg
Bullet time event