Hyra fotopelare kan du göra hos oss. Fotopelaren kan du hyra från 6500:- ex momsFotopelaren kan du hyra på flera olika sätt. När ni ska hyra en fotopelare kan ni hyra den precis så som den är. Men vanligast är det att man hyr den med en Green-screen eller en backdrop. Sen kan vi producera den bakgrunden som passar ert event.

Hyra fotopelare med backdrop Hyra fotopelare med branding Hyra fotopelare Selfiepelare till event hyra fotopelare med green screen

Hyra fotopelare, när passar det?

Fotopelaren passar till de flesta event & fester. Fotopelaren är perfekt när man vill få till bilder med flera personer på samma bild. Eller om man vill ha en aktivitet som tar för sig. Då är det perfekt att komplettera med extra ljus, en backdrop som blir dekor i lokalen eller med en greenscreen med roliga bakgrundsmotiv. Fotopelaren kanske får den blyga att avstå, men i grupp så tar de flesta en bild ihop.

Privat så är vi ofta med på Bröllop, födelsedagskalas mm. Fotoaktiviteter har blivit en riktig klassiker på många event i Sverige. Med en fotopelare får du inte bara en rolig aktivitet. Utan fotopelaren ger också giveaways i form av utskrivna bilder, med din logga eller budskap på. Men det går även att dela digitalt. Utöver det så kan man branda båset i din egen design så det blir som ett extra dekorelement eller kommunikation i det fysiska rummet. Fotopelaren fungerar också perfekt om du vill ha GIF-funktion, videofunktion eller slowmotionfilmer. Alla alternativ är roliga på sitt sätt!

Som ni ser under vår sida ”Digitala Fotolösningar” så har vi flera olika varianter av fotolösningar. Utöver våra fotopelare. Söker du något som du inte hittar där så får du gärna kontakta oss här, så ska vi göra vad vi kan för att lösa dina behov!

VILL DU LÄSA MER? KLICKA VIDARE PÅ DEN LÄNK NEDANFÖR SOM PASSAR DIG!

VAD INGÅR? LÄS HÄR

VAD KOSTAR DET? LÄS HÄR

HUR FUNGERAR DET? LÄS HÄR

VILKA TILLVAL FINNS? LÄS MER HÄR