HYRA SHUFFLEBOARD

Shuffleboard för event kan ni hyra hos oss på Event.up från 7 900:- ex moms. Shuffleboard är inte bara kul, det är också en väldigt fin dekor.

Våra Shuffleboards är av bästa kvalité. Borden vi har är av det Amerikanska märket Brunswick, med 170 års erfarenhet av bordsspel. Allt för den bästa spelupplevelsen. Vi jobbar året runt med att hålla spelytorna i bra skick. Tack vare att vi jobbat med Shuffleboards i flera år så har vi tagit till oss nödvändig erfarenhet av detta.

När ni hyr Shuffleboard av oss med transporter och montering så är alltid en installatör med och installerar det. Detta gör vi alltid på plats utifrån lokalens förutsättningar. För att få en bra spelyta så behöver bordet installeras på plats då golvet alltid kan påverka spelet. Ni kan också hämta bordet själva om ni vill montera, ställa in bordet och demontera själva. Då är det viktigt att ni läser på innan för att få rätt lutningar över hela bordet. 

Shuffleboard har på kort tid blivit väldigt populärt och finns på många barer, restauranger och hotell. Spelet passar för 2-4 spelare samtidigt. Det krävs en stadig hand, pricksäkerhet och kyla – bästa stenen/stenarna vinner.

Shuffleboard passar till de flesta event. Det passar som mässaktivitet, konferensaktivitet och självklart till alla sorters fester. 

Shuffleboard-borden är 14 ft eller 12 ft. Det största har måtten 432 x 72 x 82 cm. Det mindre (12ft) har måtten 371 x 72 x 82 cm.

Priser fr. 7 900:- ex moms. (inklusive transporter t & r samt montering & demontering av oss)

Vill ni hyra ett shuffleboard till eventet? Kontakta oss för offert!