Hyra Shuffleboard

Shuffleboard för event & fest kan ni hyra hos oss på Event.up från 7 900:- ex moms. Shuffleboard är inte bara kul, det är enkelt och gör sig fint som dekor.

Shuffleboard har på kort tid blivit väldigt populärt och finns på många barer, restauranger och hotell. Spelet passar för 2-4 spelare samtidigt. Det krävs en stadig hand, pricksäkerhet och kyla – bästa stenen/stenarna vinner.

Shuffleboard passar för de flesta event. Det passar som mässaktivitet, konferensaktivitet och självklart till alla sorters fester & event. 

Pris fr. 7 900:- ex moms (priset gäller 12ft) 
Mått 12ft: 371 x 72 x 82 cm & 14ft: 432 x 72 x 82 cm. (Längd x Bredd x Höjd)
Pris gäller för en dag inklusive transporter t & r, vardagar under kontorstider. Montage & demontage från oss ingår också i priset. Det kan tillkomma kostnad vid svårt inlast. 

För flera dagar eller med transport & montage utanför kontorstider – kontakta oss för offert!

För offert eller andra frågor kontakta oss här:
  Mer information om Shuffleboard

  Våra Shuffleboards är av bästa kvalité. Borden vi har är av det Amerikanska märket Brunswick, med 170 års erfarenhet av bordsspel. Allt för den bästa spelupplevelsen. Vi jobbar året runt med att hålla spelytorna i bra skick. Tack vare att vi jobbat med Shuffleboards i flera år så har vi tagit till oss nödvändig erfarenhet av detta.

  När ni hyr Shuffleboard av oss med transporter och montering så är alltid en installatör med och installerar det. Detta gör vi alltid på plats utifrån lokalens förutsättningar. För att få en bra spelyta så behöver bordet installeras på plats då golvet alltid kan påverka spelet. 

  Shuffleboard-borden är 14 ft eller 12 ft. Det största har måtten 432 x 72 x 82 cm. Det mindre (12ft) har måtten 371 x 72 x 82 cm.

  Passar ihop med

  Hyr Fussball
  Fussball
  Cornhole event
  Corn Hole
  Hyra skidskytte
  Skidskytte
  Tetrisbarer
  Hyra Catch the light
  Catch The Light
  Blofield lounger