Hyra fotobås

Hyra fotobås till eventet, festen eller mässan kan du göra av oss. Genom Selfiebox.se har vi sen 2013 hyrt ut och levererat fotobås över hela Skandinavien. Det gör oss till en av de första och framförallt de mest erfarna uthyrarna av fotobås för event i hela norden.

När ni hyr ett fotobås ingår alltid fritt antal utskrifter, logo/text på utskrifter, joursupport och digitala kopior. I grundutförande är fotobåsen svarta men går även att få vita och med egen heltäckande branding.

Priser för ett fotobås:

0-2 timmar: 6500:- ex moms  
2-3 timmar: 7500:- ex moms
3-7 timmar: 8000:- ex moms
Tillägg efter midnatt: 1000:- ex moms
Extra timmar: 400:-/h ex moms

Priserna gäller för leverans och upphämtning på vardagar mellan 09:00-16:00. Priser för flera dagars hyra eller med transport & montage på andra tider – kontakta oss för offert!

Söker ni inte ett riktigt fotobås? Som ni kan se här, digitala fotolösningar”, har vi flera olika fotoaktiviteter som går att hyra. 

För offert samt andra frågor om att hyra fotobås vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

När passar det att hyra ett fotobås?

Frågor du oss passar det till nästan allt. Under 10 års tid har vi varit med på födelsedagsfester, bröllop, bat mitzva, bar mitzva, galor, event, invigningar, företagsfester, mässor och väldigt mycket mer.

Fotobås har blivit en riktig klassiker på många event i Sverige. Med ett fotobås får du inte bara en rolig aktivitet. Det ger också giveaways i form av utskrivna bilder med möjlighet att ha logga och budskap som även går att dela digitalt.

Från att vara ett överaskande tillskott till festen under våra första år har det nästan blivit ett självklart inslag när man vill ha något extra. Idag är det sällan vi kommer till ett event och gärsterna blir överraskade över att det går att hyra fotobås till event och fest.

Ett fotobås passar också alla olika målgrupper. Från de yngsta som tycker det är jätteroligt att få ett fysiskt foto till de äldre som minns tillbaka till ungdomsåren och fotobåsen på t-centralen.

Fotobås SL
Kulturfestivalen We are sthlm 2018
Mall of Scandinavia
Sl:s monter i Kungsträdgården
Kulturfestivalen We are sthlm 2019
Fotobås och sminkspegel
Scandinavian XPO

Tillval till fotobåset

Det finns mycket olika tillval som kan göras om ni väljer att hyra fotobås. Det absolut vanligaste är vår väska med rekvisita. Väskan innehåller blandande atteraljer som bland annat peruker, hattar och glasögon. Vi kan självklart ta med extra mycket atteraljer samt anpassa atteraljer för temat på just ert event.

Ett annat uppskattat tillval är heltäckande branding av fotobåset. Ni får inte bara er unika design utan en bra yta för att kommunicera med era besökare eller ett extra dekorelement i rummet. 

Vi eller våra kunder har många gånger tagit fram speciallösningar för enskilda uppdrag. Om ni har en önskan eller idé så försöker vi alltid hjälpa till. 

Priser för vanliga tillval:

  • Rekvisita, från 400:-
  • Sminkspegel, från 500:-
  • Utvändig branding, från 4000:-
  • Greenscreen, från 500:-
  • Mejldelning 400:-
  • Entréstolpar med rep 400:-
  • Tält för utomhusbruk 1750:-
Ett rött tält med ett fotobås
Tält för utomhusbruk
Fotobås med greenscreen
Greenscreen i fotobåset
Entréstolpar och röd matta
Entréstolpar med rep

Passar samtidigt ihop med