Hyra fotobås

Hyra fotobås, hyra photo booth, till eventet, festen eller mässan kan ni göra av oss. Genom Selfiebox.se har vi sen 2013 hyrt ut och levererat fotobås över hela Skandinavien. Vi utgår från Stockholm men är regelbundet på andra orter. Det gör oss till en av de första och framförallt de mest erfarna uthyrarna av fotobås för event i hela norden.

När ni hyr ett fotobås ingår alltid fritt antal utskrifter, logo/text på utskrifter, joursupport och digitala kopior. I grundutförande är fotobåsen svarta men de går även att få vita eller med egen heltäckande branding. Hyra photo booth passar till mycket.

Priser för att hyra fotobås:

0-2 timmar: 7000:- ex moms  
2-3 timmar: 7500:- ex moms
3-7 timmar: 8000:- ex moms
Tillägg efter midnatt: 1000:- ex moms
Extra timmar: 400:-/h ex moms

Priserna gäller för leverans och upphämtning på vardagar mellan 09:00-16:00 inom Stockholm city. Priser för flera dagars hyra, på annan ort eller med transport & montage på andra tider vänligen kontakta oss för offert!

Är det inte ett riktigt fotobås ni söker? Som ni kan se här, digitala fotolösningar”, har vi flera olika fotoaktiviteter som går att hyra. 

För offert samt andra frågor om att hyra fotobås vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Passar samtidigt ihop med

När passar det att hyra photo booth

Frågor du oss passar det till nästan allt. Under 10 års tid har vi varit med på födelsedagsfester, bröllop, bat mitzva, bar mitzva, galor, event, invigningar, företagsfester, mässor och väldigt mycket mer. Från små privata fester till megaevent som bland annat Rockbjörnen, Kristallengalan och Idolfinalen. 

Fotobås har blivit en riktig klassiker på många event i Sverige. Med ett fotobås får du inte bara en rolig aktivitet. Det ger också giveaways i form av utskrivna bilder med möjlighet att ha logga och budskap som även går att dela digitalt.

Från att vara ett överaskande tillskott till festen under våra första år har det nästan blivit ett självklart inslag när man vill ha något extra. Idag är det sällan vi kommer till ett event och gästerna blir överraskade över att det går att hyra fotobås till event och fest vilket som hände regelbundet för 10 år sedan.

Ett fotobås passar också alla olika målgrupper. Från de yngsta som tycker det är jätteroligt att få ett fysiskt foto till de äldre som minns tillbaka till ungdomsåren och fotobåsen på Stockholm t-central.

Fotobås SL
Kulturfestivalen We are sthlm 2018
Mall of Scandinavia
Sl:s monter i Kungsträdgården
Kulturfestivalen We are sthlm 2019
Fotobås och sminkspegel
Scandinavian XPO

Tillval när ni ska hyra fotobås

Det finns mycket olika tillval som kan göras om ni väljer att hyra fotobås. Det absolut vanligaste är vår väska med rekvisita. Väskan innehåller blandande atteraljer som bland annat peruker, hattar och glasögon. Vi kan självklart ta med extra mycket atteraljer samt anpassa atteraljer för temat på just ert event.

Ett annat uppskattat tillval är heltäckande branding av fotobåset. Ni får inte bara er unika design utan en bra yta för att kommunicera med era besökare eller ett extra dekorelement i rummet. 

Vi eller våra kunder har många gånger tagit fram speciallösningar för enskilda uppdrag. Om ni har en önskan eller idé så försöker vi alltid hjälpa till. 

Priser för vanliga tillval:

  • Rekvisita från 400:-
  • Sminkspegel från 500:-
  • Utvändig branding från 4000:-
  • Greenscreen från 500:-
  • Mejldelning 400:-
  • Entréstolpar med rep 400:-
  • Tält för utomhusbruk 1750:-
Ett rött tält med ett fotobås
Tält för utomhusbruk
Fotobås med greenscreen
Greenscreen i fotobåset
Entréstolpar och röd matta
Entréstolpar med rep

Hyra photo booth i Stockholm

Det är framförallt i Stockholm vi hyr ut fotobås. Vi utgår från Rosersberg norr om Stockholm där vårat lager ligger. Det är i Rosersberg ni kan hämta fotobåsen om ni vill sköta leveranser, montering och demontering själva. Vi är också i Uppsala regelbundet med fotobås och även andra produkter. Men vi har också varit i Kiruna, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo och hundratals ställen däremellan. Det är alltså inte bara i Stockholm det går att hyra riktiga fotobås till event. Har ni ett event på annan ort kan vi säkert ta oss till er med både photo booth, aktiviteter, möbler, dekor, tält och enklare teknik. Om vi inte har det ni letar efter har vi sammarbetspartners över hela Sverige som troligtvis kan hjälpa till. Gör som tusentals tidigar kunder och hör av dig till oss på Event.up för att få hjälp med photobooth eller något helt annat till just ert event.