Digitala fotolösningar har vi från 3900:- ex moms. Vi har sen 2013 levererat fotolösningar för fest & event över hela Sverige.

2013 startade vi Selfiebox.se. Våra fotoautomater har sen dag ett varit väldigt populära på fester och alla sorters företagsevent. Vi har under åren hunnit med över 750  jobb med våra digitala fotolösningar. Vi är stolta över att ha så många återkommande kunder! Vill du läsa mer om våra digitala fotolösningar så klickar du dig vidare på någon av aktiviteterna nedan!

Hyra Photo Booth med branding
PHOTO BOOTH
Hyra bullettime till event
3D BÅS
Selfiepelare till event
FOTOPELARE
Fotopelare minivariant
FOTOPELARE MINI
Digitala fotolösningar - här ser ni ett videobås
VIDEOBÅS

Vilka är våra vanligaste digitala fotolösningar?

Vår populäraste aktivitet är våra klassiska fotobås, som är gjorda för fest. Utöver klassiska Photo booth så har vi även fotopelare, slowmotionbås, videobås, bullett-time och Instagramskrivare. Vi är erfarna i att skapa foto- & video lösningar för alla sorters av evenemang och fester. Har du en idé som du vill bolla så får du gärna kontakta oss! Vi är alltid nyfikna på att göra nya sorter av digitala aktiviteter. Tack vare lång erfarenhet och bra koll på branschen så kan vi lösa det mesta så länge förutsättningarna finns.

Hittar du inte den digitala fotolösning du är ute efter? Tveka inte att kontakta oss och fråga, vi löser flera special -aktiviteter varje år. Kontakta oss gör ni här.

Utöver att vi levererar topp aktiviteter inom foto & video så levererar och producerar vi mycket mer för event & fest. Vi har även många andra roliga aktiviteter. Som exempelvis Shuffleboard att hyra, Fussball och mycket annat. Vi levererar även mycket inom möbler, dekor och tält. Ni kan se några saker här.  3 av våra andra favoriter ser ni på bilderna nedanför. Klicka på dem för att läsa mer.