Digitala fotolösningar

Digitala fotolösningar har vi från 3900:- ex moms. Vi har sedan 2013 levererat fotolösningar för fest och event över hela Sverige. 2013 startade vi Selfiebox.se. Våra fotobås har sen dag ett varit väldigt populära på fester och alla sorters företagsevent. Vi har under åren hunnit med över 1000 olika uppdrag med våra olika digitala fotolösningar. Vi är stolta över att ha så många återkommande kunder! Vill ni läsa mer om någon av våra produkter klickar ni er vidare på någon av bilderna nedan.
Fotobås med utvänding branding
Fotobås
Timelisce
Timeslice
Fotopelare på Elmiamässan
Fotopelare
Fotoautomat
Fotoautomat
Videobås på event
Videobås

Vår populäraste aktivitet är våra klassiska fotobås som är gjorda för fest. Utöver klassiska fotobås har vi även bland annat fotopelare, slowmotionbås, videobås, bullett-time och Instagramskrivare. Vi är erfarna i att skapa foto- & video lösningar för alla sorters av evenemang och fester. Har du en idé som du vill bolla så får du gärna kontakta oss! Vi är alltid nyfikna på att ta fram nya digitala aktiviteter. Tack vare lång erfarenhet och bra koll på branschen så kan vi lösa det mesta så länge förutsättningarna finns.

Hittar du inte den digitala fotolösning du är ute efter? Tveka inte att kontakta oss och fråga, vi gör flera stycken skrädarsydda speciallösningar varje år. Kontakta oss gör ni här.

Passar samtidigt ihop med