Hyra Fotobås

Hyr fotobås till eventet eller festen kan du göra hos oss. Genom Selfiebox.se har vi sen 2013 hyrt ut och levererat fotobås över hela Skandinavien. Det gör oss till en av de första och framförallt en av de mest erfarna fotobås-uthyrarna i hela norden.

Som ni ser under vår sida Digitala Fotolösningar så har vi flera olika varianter av fotolösningar. Söker du något som du inte hittar där så får du gärna kontakta oss här, så ska vi göra vad vi kan för att lösa dina behov!

Pris fr. 6 500:- ex moms (för tydligare prislista, se länk längre ned)

Vill du ha en offert så kan du maila genom formuläret nedanför:

  Hyra Fotobås, när passar det?

  Hyra Photo Booth passar till de flesta event & fester. Vi är ofta med på företagsevenemang. Många hyr det till konferensen, kick-offen, julfesten, sommarfesten eller till olika mässor.

  Privat så är vi ofta med på Bröllop, födelsedagskalas mm. Vill du köpa extra rekvisita till ditt event? Kontakta gärna Let´s Celebrate – Allt för bröllop, partaj och kalas under samma tak! 

  Fotobås har blivit en riktig klassiker på många event i Sverige. Med ett fotobås får du inte bara en rolig aktivitet. Utan båset ger också giveaways i form av utskrivna bilder, med din logga eller budskap på. Men det går även att dela digitalt. Utöver det så kan man branda båset i din egen design så det blir som ett extra dekorelement eller kommunikation i det fysiska rummet.

  VILL DU LÄSA MER? KLICKA VIDARE PÅ DEN LÄNK NEDANFÖR SOM PASSAR DIG!

  VAD INGÅR? LÄS HÄR

  VAD KOSTAR DET? LÄS HÄR

  HUR FUNGERAR DET? LÄS HÄR

  VILKA TILLVAL FINNS? LÄS MER HÄR