Hyra Photo Booth

Hyra photo booth till eventet eller festen kan du göra hos oss. Genom Selfiebox.se har vi sen 2013 hyrt ut och levererat fotobås över hela Sverige. Det här gör oss till en av de första och framförallt en av de mest erfarna photo booth uthyrarna i hela norden.

Photo Booth har många namn, det kallas fotobås, fotoautomat, selfiebox osv. Vad man än kallar det, så har vi det. Som ni ser under vår sida Digitala Fotolösningar så har vi flera olika varianter av fotolösningar. Söker du något som du inte hittar där så får du gärna kontakta oss här, så ska vi göra vad vi kan för att lösa dina behov!

HYRA PHOTO BOOTH, NÄR PASSAR DET?

Hyra Photo Booth passar till de flesta event & fester. Vi är ofta med på företagsevenemang. Många hyr det till konferensen, kick-offen, julfesten, sommarfesten eller till olika mässor. Privat så är vi ofta med på Bröllop, födelsedagskalas mm. Fotobås har blivit en riktig klassiker på många event i Sverige. Med ett photo booth får du inte bara en rolig aktivitet. Utan båset ger också giveaways i form av utskrivna bilder, med din logga eller budskap på. Men det går även att dela digitalt. Utöver det så kan man branda båset i din egen design så det blir som ett extra dekorelement eller kommunikation i det fysiska rummet.

VILL DU LÄSA MER? KLICKA VIDARE PÅ DEN LÄNK NEDANFÖR SOM PASSAR DIG!

VAD INGÅR? LÄS HÄR

VAD KOSTAR DET? LÄS HÄR

HUR FUNGERAR DET? LÄS HÄR

VILKA TILLVAL FINNS? LÄS MER HÄR

Vill du ha en offert så kan du maila genom formuläret nedanför: