Event.up AB kom till 2017 ur Inrederiet AB, med hjälp av Selfiebox. Men allt börjar långt tidigare med att Inrederiet öppnar år 1989 av Felix pappa. Då som inredningsbyrå, för att i mitten av 90-talet även börja med event. Sen i början av 00-talet var det här vi två började jobba ihop. Efter att ha varit vänner sen dagis 1989. Genom Inrederiet har vi erfarenhet från många av Sveriges kändare evenemang. Som exempel: Melodifestivalen, Idol, Vattenfestivalen, Postgirot & Rapsody in Rock för att nämna några. Tack vare Inrederiet har vi över 20 års erfarenheter av evenemang. 

2013 startade vi själva Selfiebox.se. Selfiebox är ett varumärke där vi samlar våra foto- & videoaktiviteter. Sen starten har vi gjort en bra bit över 750 uthyrningsdagar med fotobås, fotopelare, timeslice, slowmotionbås osv.. Det gör oss också till en av de mest erfarna uthyrarna inom fotoaktiviteter i Norden. Vi har även producerat och sålt vidare våra fotobås.

2017 startade vi Event.up AB som tog över Selfiebox och Inrederiets uthyrnings & produktionsdel inom event. Vill ni veta mer om oss eller mer om vad vi gör? Kontakta oss gärna, våra uppgifter hittar ni här!

”up” i Event.up står för uthyrning & produktion. Vilket är precis det vi gör inom främst event. Vi hyr vi ut tält, möbler, dekor & aktiviteter. Och vi producerar saker inom samma områden. Som exempel på produktion kan vi nämna våra fotobås. Där vi producerat både till oss, men även sålt till andra.

Vi är gärna med i både det stora och lilla projektet. Från idé till färdigt projekt. Med vår blandade erfarenhet så kan vi sköta alla led i processen. Lika bra sköter vi mindre delar. Ert behov avgör vår delaktighet. Tack vare ett stort nätverk så hjälper vi till med det mesta. För oss är relationen viktig, både till våra leverantörer och kunder. För oss handlar det om att ha kul och vi tror att det är då vi tillsammans når bäst resultat. 

Vi som startade Event.up 2017 heter Paridon och Felix. Vi är 2 barndomsvänner som träffades för cirka 30 år sen på dagis. 15 år senare började vi jobba som dekorsnickare och montörer, på Felix pappas företag Inrederiet. 
Därifrån gick vi vidare på varsitt håll. Studerade och jobbade inom olika delar av eventbranschen. Felix inom ljusdesign och teknik och Paridon på byråsidan. Tillsammans skaffade vi oss erfarenheter från ljusdesign och teknikleverantörer samt produktions- & projektledning. För att sen 2013 börja jobba ihop igen, då med att starta upp Selfiebox.se