Eventproduktion

Eventproduktion handlar för oss om att vi gärna gör lite mer. Att vi är med hela vägen. Vi är gärna med och bollar idéer. Vi producerarar gärna och bygger nya produkter. Vi hyr gärna ut saker, men vi lämnar er inte där. Vi vill gärna vara med och etablera och dekorera. Vi hjälper till med lager & logistik. Med ordet eventprouduktion så vill vi göra er uppmärksamma på att vi gör mer än att “bara” hyra ut. Att vi kan vara med i från idé till färdigt projekt.

Eventproduktion kan vara att ta fram produkter för event. Som exempel kan vi nämna våra fotobås (selfiebox) som vi designat och byggt själva. Även att bygga eller etablera en miljö för evenemang, är enligt oss eventproduktion. Det kan vara en sponsorby, en lounge, scendekor, en tillfällig restaurang, monter eller vad som helst när vi pratar miljö. Något där det inte räcker att hyra lite färdiga möbler & dekor. Där lite mer jobb är med i bilden. Vår gemensamma bakgrund från olika delar av eventbranschen gör att vi täcker in en stor del av olika events behov. Vi är gärna med från start till slut i ett projekt, då är det som roligast. Vi vill alltid skapa kreativa och stimulerande miljöer, där funktionaliteten är lika viktig.

Vi tycker om att ta fram en produkt eller aktivitet som inte finns. Ett exempel på det är våra fotobås som vi designat och bygger själva. Så är du ute efter något som du inte hittar någonstans? Kontakta oss så kan vi se hur vi kan lösa det för dig.

Ingen förfrågan är för liten eller för stor!