Hyra Air Hockey

Hyra Air Hockey passar perfekt till festen, eventet eller aw:n. Spelet är en riktig klassiker och alltid populärt. Air hockey finns att hyra från 2500 kr.

Spelet går ut på att slå in pucken i motståndarens mål med hjälp av sin pusher. Det är endast pushern som får nudda pucken och spelplanen.

Spelet kräver ett vanligt kontaktuttag, likaså 230V. 

Specifikation Air Hockey

Pris fr. 2 500:- ex moms
Mått: B 201 x D 113 x H 80cm
Vikt: 83 kilo
Pris för flera dagar eller med transport & montage – kontakta oss för offert! 

För offert samt andra frågor om Air Hockey vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Passar samtidigt ihop med

När passar det att hyra air hockey

Det passar bra till de flesta event att hyra air hockey. Man spelar 1 mot 1, det är enkelt att spela och roligt att följa andras matcher. Spelet är populärt på kontors aw:n, till festen på konferensen eller mässmontern. Det gäller att vara reaktionssnabb, pricksäker och framförallt inte ha fingrar nedanför kanten. Pucken gör ont att få på nageln. Är ni två personer monteras benen snabbt på bordet och sedan välter ni upp spelet. Det är också enkelt att flytta airhockeyt under eventets gång om ni vill byta plats eller ta fram det senare. Air hockey passar bra ihop med andra aktiviter som exempevis flipperspel, fussball, cornhole mm. Vi kan bygga upp ett spelrum med aktiviteter, popcornmaskin, möbler, högtalare samt mycket annat. Ska ni ha ett utomhusevent eller en fest utomhus hjälper vi gärna till med tält så bordet står väderskyddat och inte riskerar att förstöras.

Avslutningsvis om hyra air hockey

Eftersom spelet väger en del levereras det med fördel omonterat på en vagn som vi rullar in. Det bör finnas en hiss eller att uppställningsplatsen är på bottenplan. Vi hjälper gärna till med både montering och demontering men ni kan också sköta allt själva om ni skulle vilja. Det behövs dock en större bil eller ett släp där det går att säkra bordet ordenligt så det inte går sönder under transport. Vill ni branda spelet med er logga eller design kan det sättas dekaler på sidorna samt sargens ovansida. Bordet går inte att foliera på själva spelplanen. På spelplanen är det små hål som det kommer luft ur med hjälp av en fläkt. Det är tack vare luften pucken svävar fram och som gör att det går att spela. Därför får inte hålen blockeras.