Hyra arkadspel

Hyra arkadspel till event, fest, mässa eller företagsfesten kan ni göra av oss. En riktig klassiker fullmatad med roliga spel. Det går att spela upp till två personer samtidigt och båda spelarna har varsin joystick och 6 spelknappar. Bland spelen finns Pacman, Street fighter, Turtles, Donkey Kong, flera sportspel och mycket mer.

Själva spelet är delbart och överdelen kan ställas på ett bord eller på något annat stadigt i passande höjd. Skärmen är 24 tum och framför skärmen ett 4mm tjock härdad glas. Till det steroljud med volymkontroll.

Specifikationer hyra arkadspel:

Pris fr: 1900:- ex moms  
El: 230V (ej dimmbart uttag)
Mått: B 63 x D 58 x H 160 cm
Vikt: 41 kg
För pris när ni vill hyra flera dagar eller med transport & montage – kontakta oss för offert!

För offert samt andra frågor om arkadspel vänligen fyll i kontaktaformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Passar samtidigt ihop med

När passar det att hyra arkadspel

Hyra arkadspel passar till många typer av event. Det är lika kul att spela ensam som att spela två samtidigt. Ofta samlas andra runt spelet och tycker det är kul att titta på när kompisarna spelar, speciellt om det är en match i klassikern Street fighter. Vårt arkadspel har tidigare använts på många olika sorters evenemang men det har varit speciellt populärt på kontorets aw. Det är verkligen en stämningshöjare på fest och after work! Komplettera med ett flipper och ett fotobås och skapa en härlig fest med något som passar nästan alla. 

Med en hög skåbil eller lätt lastbil är spelet enkelt att hämta själv. Vi tillhandahåller en rullplatta som underlättar förflyttning av arkaden. Det är väldigt viktigt att säkra spelet ordenligt i bilen och vi kan förse er med filtar för att minska trycket vid fastsurrning. Om man delar på spelet går det in i en större personbil. Men som med alla våra produkter erbjuder vi självklart transport och installation. Vi är baserade i Stockholm men kan leverera produkter över hela Sverige.