Hyra fotopelare

Hyra fotopelare till eventet eller festen går att göra hos oss. Genom Selfiebox.se har vi sen 2013 hyrt ut och levererat fotoaktiviteter över hela Skandinavien. Det gör oss till en av de första och framförallt de mest erfarna uthyrarna i hela norden.

När ni hyr en fotopelare ingår alltid fritt antal utskrifter, logo/text på utskrifter, joursupport och digitala kopior. I grundutförande är fotopelaren svart men går även att få vita och med egen heltäckande branding.

Priser för en fotopelare:

0-2 timmar: 6500:- ex moms  
2-3 timmar: 7500:- ex moms
3-7 timmar: 8000:- ex moms
Tillägg efter midnatt: 1000:- ex moms
Extra timmar: 400:-/h ex moms

Priserna gäller för leverans och upphämtning på vardagar mellan 09:00-16:00. Priser för flera dagars hyra eller med transport & montage på andra tider – kontakta oss för offert!

Söker ni en annan typ av fotolösning? Som ni kan se här, digitala fotolösningar, har vi flera olika fotoaktiviteter som går att hyra. 

För offert samt andra frågor om att hyra fotopelare vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

När passar det att hyra en fotopelare?

Fotopelare passar till de flesta event och fester. Det är en perfekt fotoaktivitet när man vill att många personer ska vara med på en och samma bild. Det går också att trycka upp en snygg backdrop som bakgrund som samtidigt blir bra dekor till exemelvis en temafest. Självklart kan själva fotopelaren också brandas i önskat manér.

Fotopelaren kanske får den blyga att avstå men en fördel är att det är roligt för övriga gäster att se kompisar spexa framför kameran. Vi har haft fotopelare på de flesta typer av event och det är nästan alltid väldigt uppskattat. Födelsedagsfester, bröllop, bat mitzva, bar mitzva, galor, event, invigningar, företagsfester är en del av lyckade evenemang vi fått vara med på.

Förutom att det är en rolig aktivitet får era gäster med sig fyiska bilder som skrivs ut på några sekunder efter tagningen. På utskrifterna finns plats för logga och text. Vill ni göra utskrifterna i egen design fungerar det också utmärkt och det går även att dela utskriften digitalt direkt från fotopelaren.

En faktor som är viktig att tänka på är ljuset i rummet. Är det ett väldigt mörkt rum kan det behöva kompletteras med ljus och för mycket ljus kan också ge dåliga bilder. Eftersom det är en öppen fotoaktivitet kan exempelvis solen vara besvärlig. Placering och ljusinställning på kameran kan fungera toppen på förmiddagen men några timmar senare behövs helt andra inställningar på grund av solens ändrade läge. Även inomhus kan lampor påverka bilderna på ett helt annat sätt än i ett fotobås.

Dubbla fotopelare
Företagsfest
En tagning på en fest
Quality Hotel Globe
Många personer trängs för att vara med på bilden
Mässa i Göteborg
Täby centrum
Täby centrum

Tillval till fotopelare

Det finns mycket olika tillval som kan väljas när ni väljer att hyra fotopelare. Det absolut vanligaste är vår väska med rekvisita. Väskan innehåller blandande atteraljer som bland annat peruker, hattar och glasögon. Vi kan självklart ta med extra mycket atteraljer samt anpassa atteraljer för temat på just ert event.

Ett annat uppskattat tillval är heltäckande branding av fotobåset. Ni får inte bara er unika design utan en bra yta för att kommunicera med era besökare eller ett extra dekorelement i rummet. 

Vi eller våra kunder har många gånger tagit fram speciallösningar för enskilda uppdrag. Om ni har en önskan eller idé så försöker vi alltid hjälpa till. 

Priser för vanliga tillval:

  • Rekvisita, från 400:-
  • Sminkspegel, från 500:-
  • Utvändig branding, från 4000:-
  • Greenscreen, från 1000:-
  • Mejldelning 400:-
  • Entréstolpar med rep 400:-
  • Tält för utomhusbruk 1750:-
  • Fotovägg, från 3500:-
  • Extra belysning, från 500:-
Extra ljus till fotopelare
Extra belysning
Backdrop i Gatsby tema
Fotovägg med gatsby tema
Entréstolpar med rep

Passar samtidigt ihop med