Hyra Megawire

Hyra Megawire till mässmontern eller eventet går att göra, exakt som mycket andra produkter, hos oss på Event.up. Megawire är det ultimata testet av hand-öga-koordination, stabilitet och samtidigt tålamod. Är du stadig på handen och samtidigt snabb?

Försök navigera den handhållna ringen från den ena sida till den andra utan att nudda metallröret trots att tiden räknas ned. Om ringen nuddar röret lyser en röd lampa samtidigt som en ljudsignal låter. Även om det redan är en utmaning att lyckas går detatt göra det hela ännu svårare genom att enkelt byta ut standardringen till en mindre ring.

Om ni önskar er logo eller text på fram- och baksida av spelet hjälper vi gärna till. Egen branding har en tilläggskostnad.

Spelet kräver ett vanligt kontaktuttag, likaså 230V. 

Specifikationer megawire:

Pris fr: 1750:- ex moms  
El: 230V (ej dimmbart uttag)
Mått: B 120 x D 45 x H 123 cm
Vikt: 15 kg
För pris när ni vill hyra flera dagar eller med transport & montage – kontakta oss för offert!!

För offert samt andra frågor om hyra megawire vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Avslutningvis om hyra Megawire

Det finns flera sätt att tävla på när man spelar Megawire, det vanligaste är på tid eller antal fel.
När man tävlar på tid ska man ta sig från den ena sidan till den andra så snabbt det går utan att nudda metallröret. Om man istället väljer att tävla på antal fel räknar displayen hur många gånger ringen nuddade metallröret. 

Tack vare att Megawire inte är stor är det en bra produkt för barn men likaså vuxna kommer uppskatta denna aktivitet. Den avger heller inte någon stött. Trots att spelet inte är så stort kommer minsta barnen inte nå till den högsta punkten på röret men det funkar fint för dom flesta. 
 

Passar samtidigt ihop med