Hyra shuffleboard

Hyra shuffleboard till event och fest går utmärkt att hyra, exakt som mycket annat, hos oss på Event.up. Shuffleboard är inte bara kul, det är enkelt att spela och samtidigt fint som dekor.

Shuffleboard har på kort tid blivit väldigt populärt och därpå finns det idag på många barer, restauranger och hotell. Det påminner om curling och följaktligen kräver det en stadig hand, pricksäkerhet och kyla – bästa stenen/stenarna får poäng. 

Denna aktivitet passar för de flesta tillställningar som exempelvis i mässmontern, på konferansen och likaså andra sorters event och fester.

Specifikationer shuffleboard:

Pris fr. 7 900:- ex moms
Mått 12 ft
i likhet med 371L x 72B x 82H cm
Mått 14 ft
i likhet med 434L x 72B x 82H cm

I priset ingår transport t & r vardagar mellan 09:00-16:00 precis som montage och demontage också är inkluderat i priset. Däremot kan en tilläggskostnad tillkomma vid besvärliga leveransförutsättningar som exempelvis trappor. 

För offert samt andra frågor angående hyra shuffleboard vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Avslutningsvis om hyra shuffleboard

Våra Shuffleboards är av amerikanska märket Brunswick, det vill säga kvalitétsbord. Samt en av de mest erfarna företagen med 170 års erfarenhet av bordsspel. Vi jobbar året runt med att hålla spelytorna i bra skick och på så sätt få den bästa möjliga spelupplevelsen. Tack vare att vi jobbat med Shuffleboards i flera år så har vi under tiden tagit till oss nödvändig erfarenhet.

När ni hyr Shuffleboard av oss ingår alltid transporter och montering av en erfaren installatör. Därefter för att få en bra lutning på spelskivan måste vi installera bordet på själva uppställningsplatsen och utifrån förutsättningarna i lokalen. Lutning och ojämnheter i golvet påverkar spelet varpå varje ben behöver vi ställa in separat.

Shuffleboard borden är långa men vi kan installera dom på många ställen ändå.

Passar samtidigt ihop med