Hyra popcornmaskin

När ni väljer att hyra popcornmaskin till ert event kan ni hyra inklusive transporter, rengöring, strutar och popcorn. Vår popcornmaskin kan poppa 8 liter popcorn per omgång och är enkel att manövrera. Tre knappar på framsidan styr lampan, uppvärmning och omrörararen. Popcornmaskinen ger snabbt varma och goda popcorn som ger en härlig biokänsla.

Har ni inte plats för hela vagnen? Då kan ni enbart hyra överdelen och ställa på ett bord eller något annat stadigt. 

Vi kan även tillhandahålla popcornbägare och popcornstrutar med tryck samt mycket annat. För endast en popcornmaskin startar priset från 500 kr ex moms. Det är utan transporter, rengöring samt att ni har egna popcorn och strutar.

Specifikationer hyra popcornmaskin:

Pris fr: 1500:- ex moms (Då ingår 50 portioner popcorn, 50 strutar samt rengöring av oss, ej transport.)  
Extra popcorn och strutar: 200:- ex moms för 50 extra
El: 230V ( ej dimmbart uttag)
Mått med vagn: B 54 x D 42 x H 135 cm
För pris när ni vill hyra flera dagar eller med transport & montage – kontakta oss för offert!!

För offert samt andra frågor om popcornmaskiner vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Passar samtidigt ihop med

Kul fakta om Popcorn

Poppa popcorn går långt tillbaka i historien. Det var en kunskap som aztekerna besatt. På den tiden poppade man popcorn, då kallat momochitl, som en del av ceremonier. Det var även användbart som smycken. Tex användes det till halsband och huvudbonader. I mitten av 1800-talet så spreds majsen till USA och 1885 tillverkades den första patenterade popcornmaskinen. Den tillverkades av familjeföretaget Charlie Cretors i Chicago. Den blev vanligt förekommande på biografer och marknadsplatser. Sen såldes det på de platserna och i butik som färdig poppat. När micropopcornen sen gjorde intåg under 1990 talet ändrades detta. Nu är det mer sällsynt med färdiga popcorn i butik. I Sverige är det vanligast med salt som krydda. Men i många länder såsom England, Tyskland med flera är socker det vanliga. Popcornen poppar vid ungefär 175 grader. Då blir trycket så stort att skalet spricker och vänder ut och in på sig själv. Samtidigt så bildar stärkelsekärnan en fluffig vit massa.

Här är en film där ni kan se hur man använder sig av popcornmaskinen. https://www.youtube.com/watch?v=x_h60v6sA7M