Hyra tält för event

På den här sidan samlar vi våra olika tält för event. Klicka er vidare på bilderna för att läsa mer om respektive tält.  

Hyra tält för event

På event.up har vi många olika tält när ni ska hyra tält för event. Vi har klassiska pop-up tält i olika storlekar och färger. Pop-up tälten går också att trycka egna väggar och tak till. Tälten passar för de flesta utomhus eventen och är perfekta för event-turnén också då de är enkla att transportera och montera.
Vi har även större tält i form av våra Star Shade tält. Stjärntälten finns i 2 olika storlekar, 13 och 17 meter i diameter. Samt att det finns med 2 master och som scentält för en härlig sommardag. Starshade, eller stjärntälten som vi kallar dem, är verkligen snygga och tar för sig med sin höjd.
Vi utgår från Stockholm med våra tält. Men har levererat tält från Kiruna i norr till Malmö/Köpenhamn söderut.
När ni ska hyra tält för event, eller hyra tält fest, så hjälper vi gärna till med mer saker. Vi har sköna loungemöbler, barer och klassiska ståbord för minglet eller festen.
Vi har tält så att ni kan hyra för en hel tältby eller om ni bara har behov av ett mindre tält.
Alla tält går att hämta och montera själva. Men stjärntälten rekommenderar vi att boka med montering från oss. När man ska hyra tält för event eller fest så är det viktigt att dubbelkolla ytan det ska stå på. Så att det får plats, men även hur underlaget är. Går det att använda jordspett? Eller behöver man använda sig av vikter? Det är alltid en fördel om man kan använda jordspett.
Läs gärna mer om respektive tält på sidorna ovanför. Har ni några frågor eller funderingar kring ert behov så får ni gärna ringa eller maila oss för att bolla fram en bra lösning. Är ni intresserade av våra stjärntält eller pop up tält ihop med andra sorters tält så har vi även samarbetspartners för det. Så vi kan hjälpa till med andra tält också, så behöver ni bara ha kontakt med en leverantör.