Afterski

Previous slide
Next slide

Hyra afterski dekor

Afterski är ett tema vi har varit med och gjort många gånger på event och fester. Dekor, möbler, aktiviteter och självklart ett fotobås går att hyra av oss. Alla som sett sällskapsresan minns säkert den klassiska scenen med fotobåset. Annars kan ni se den här:https://www.youtube.com/watch?v=7bKqXhBoys8

En afterski fest är perfekt för personalfester och gäster kan verkligen leva sig in i temat. Vi har sett gäster komma i fullt skitställ mitt i sommaren! Pjäxor, overall, skidglasögon och mössa.

När ni ska hyra afterski dekor, då kan ni hyra enstaka produkter eller så kan vi komma ut till er och titta på förutsättningarna på plats och komma med ett förslag som passar er lokal, ambition och budget. Många av våra produkter går att ha både ute och inne.

Har ni egna idéer gör vi vårt bästa för att hjälpa er. Vi kan tex göra skyltar med ert budskap, trycka upp fotoväggar och ta fram speciallösningar. Självklart kan också hjälpa till med transporter, montering och demontering av det ni vill hyra.

Hyra afterski dekor kan göras både stort och smått. Antingen så vet ni exakt vilka produkter ni har behov av, eller så kan vi komma ut på ett rekmöte. Klassisk dekor som vi har är skidställ, granar, bakgrundsfonder med vinterlandskap, after-ski skyltar och pistskyltar.

Samtidigt som ni ska hyra afterski dekor kan det finnas behov av flera andra saker. Vi har ljusbarer som är vita och passar perfekt till vintertemat. Vi har ävenwhiskeytunnor som man kan blanda upp med vanliga ståbord för mingelytan eller festytan. Det är väldigt populärt att hyra våra sköna solstolar med lite fällar till när man ska hyra afterski dekor.

Många av produkterna fungerar både inomhus och utomhus. Men det mesta måste ändå vara väderksyddat. Så ska ni vara ute eller ha vissa produkter ute så kan man med fördel hyra tält av oss samtidigt. Vi har även flera roliga aktiviteter man kan passa på att hyra. Som vi skrev ovanför så är fotobåsen populära så man kan fixa liftkortet. Men vi har också skidskytte som passar tema vinter.