Beachparty

Föregående bild
Nästa bild

Beachparty är ett tema som är fantastiskt att ha en härlig sommardag. Vi hjälper gärna till med strandpartyt eller med trädgårdsfesten men beachtema. Självklart fungerar det också bra inomhus på vintern. Gör om era kontorslokaler till ett full moon party eller ett skönt strandhäng. Vi har flera olika produkter som fungerar perfekt. Möbler som solstolar och lysande kuber, bambubarer, palmer och dekor. Komplettera med en rolig aktivitet som ett shuffleboard eller varför inte ett fotobås!

Låt era gäster sätta på sig en blomkrans runt halsen, bjud på färgglada dringar från slushmaskinen och lyssna på sköna sommarhits.

Ni kan hyra enstaka produkter eller så kan vi komma ut till er och titta på förutsättningarna på plats och komma med ett förslag som passar er lokal, ambition och budget. Många av våra produkter går att ha både ute och inne.

Har ni egna idéer gör vi vårt bästa för att hjälpa er. Vi kan tex göra skyltar med ert budskap, trycka upp fotoväggar och ta fram speciallösningar. Självklart kan också hjälpa till med transporter, montering och demontering av det ni vill hyra.