Hyra beach party dekor

Previous slide
Next slide

Hyra beach party dekor

Beach party tema till festen är fantastiskt en härlig sommardag eller varför inte till julfesten som tema. Vi hjälper gärna till med strandpartyt eller med trädgårdsfesten när ni vill hyra beach party dekor. Självklart fungerar det också bra inomhus på vintern. Gör om era kontorslokaler till ett full moon party eller ett skönt strandhäng. Vi har flera olika produkter som fungerar perfekt. Möbler som solstolar och lysande kuber, bambubarer, palmer och dekor. Komplettera med en rolig aktivitet som ett shuffleboard eller varför inte ett fotobås!

Låt era gäster sätta på sig en blomkrans runt halsen, bjud på färgglada dringar från slushmaskinen och lyssna på sköna sommarhits.

Ni kan hyra enstaka produkter eller så kan vi komma ut till er och titta på förutsättningarna på plats och komma med ett förslag som passar er lokal, ambition och budget. Många av våra produkter går att ha både ute och inne.

Har ni egna idéer gör vi vårt bästa för att hjälpa er. Vi kan tex göra skyltar med ert budskap, trycka upp fotoväggar och ta fram speciallösningar. Självklart kan också hjälpa till med transporter, montering och demontering av det ni vill hyra.

Strandfest 

Beachparty går verkligen att anpassa utifrån flera teman. Klassiska varianter på hyra beach party dekor kan vara full moon party, hawaii tema eller white beach party.

Vi har flera olika möbler som passar för beach party. Solstolarna är såklart klassikern, dessa har vi ofta ihop med LED-kuber för lite färg eller våra brick bord som finns i flera färger. För fler sittplatser passar det med sittpuffar i olika varianter för en skön och tillbakalutad känsla.

Vi har även flera olika barer. Våra vita barer i plast kan passa till många teman då de är enkla att sätta färg på. För Hawaii temat eller full moon har vi läckra bambubarer som är fina att smycka med ljusslingor, små fåglar och skyltar.

För att skapa rum i rummet på en inomhusfest är det kul med våra fina marimekko-parasoller om ni har bra takhöjd i fest- eller kontorslokalen.

Utöver möbler och dekor så har vi också många aktiviteter. Sommarklassiker som CornHole, kubb och megajenga. Sen kan man krydda med något arkadspel, flipper eller Shuffleboard för att få till en riktigt kul aktivitetshörna.