Hyra bullet time

Hyra bullet time till ert event kan ni göra av oss. Även kallat timeslice, 3d-bås, matrixbås, glamcam bland mycket annat. Vad man än kallar det kommer den verkligen bidra till något extra till er fest.

Vad är bullet time?

Slutprodukten är en fryst videosekvens. Det skapas genom att flera kameror simultant tar bilder som sedan producerar en film. Det finns många sätt att göra detta men vår standardlösning är en svängd ställning där vi fäster kamerorna. Det är då enkelt att använda en bakgrund som förstärker känslan eller kanske har en företagslogo. Det gör också så att filmerna inte störs av andra kameror och övrig teknik. Ni har säkert sett detta på film, Matrix brukar vara det vanligaste exemplet.
 

Specifikation bullet time

Pris fr. 29 000:- ex moms
Mått: Minsta yta 3 x 3m 

För offert samt andra frågor om bullet time vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Avslutningvis om hyra bullet time

Att hyra bullet time kan variera väldigt mycket beroende på hur ni vill använda det. Ska det vara i grundutförande med svängd rigg? Eller i en rund ring? Behövs mycket kompletterande ljus? Alla event är olika och det är många förutsättningar som spelar in. Det som ingår i grundutförande för 29000 kr ex moms är följande:

4 timmars användning

Kamerarigg med 9 kameror och nödvändig teknik
Tre lampor för belysning
Personal under hela eventet
Er logotype på filmerna
Delningstation där gäster kan dela sina filmer till sin mejladress
Transport t/r inom Stockholm city vardagar mellan 09:00-16:00
Montage och demontage
 
Utöver det ovanför finns det många olika tillval. Exempelvis kan vi trycka upp en passande backdrop, använda greenscreen, fler kameror, tillhörande printer och mycket annat. Vi är även nyfikna på era idéer och önskningar. Vi älkar att testa nya saker!

Passar samtidigt ihop med