Hyra Flipperspel

Hyra Flipperspel till festen, eventet eller aw:n är alltid ett bra alternativ. Vårt Star Wars flipper är inköpt december 2023 och är nytt, fräscht och hyrs ut från 2500 kr.

Det behövs bara ett vanligt jordat vägguttag för att spela och sedan är det bara att trycka på start. 

Vi kan självklart hjälpa till med leveranser och montering men det går även att hämta själv. Flipperspel är ganska otympliga men har ni en lastbil med bakgavellyft så brukar det gå smidigt.

Om ni söker flera flipper har vi även en trevlig klassiker, World Cup Soccer ´94. för uthyrning. Vi har även möjlighet att leverera ytterligare spel för just ert event.

May the force be with you!

Specifikationer hyra flipperspel:

Pris fr: 2500:- ex moms  
El: 230V (ej dimmbart uttag)
Mått: B 70,5 x D 145 x H 198 cm
Vikt: 93 kg
För pris när ni vill hyra flera dagar eller med transport & montage – kontakta oss för offert!

För offert samt andra frågor angående flipperspel vänligen fyll i kontaktforluläret nedan.

Previous slide
Next slide

Passar samtidigt ihop med

När passar det att hyra flipperspel

Hyra flipperspel passar till mycket men det är ett ganska stort och otympligt spel vilket begränsar användningsområdet lite. Finns det ingen tillräckligt stor hiss är ett flipperspel inte något man bär upp i ett kick för en trapp. Vi brukar rekommendera att vara fyra personer som bär beronde på trappens längd och svängar. Men väl på plats är det alltid uppskattat och det brukar spelas nonstopp. Det är enkelt att spela flipper även om det krävs mycket skicklighet för att vara riktigt bra. Flipperspel är speciellt populärt på kontors aw:n och det blir ofta en duell mellan kollegorna vem som hamnar högst upp på highscore listan. Om ni verkligen vill hamna högst upp av alla finns här en film som kan ge ett försprång, https://www.youtube.com/watch?v=ZGcQ9hwvIs8.

Flipperspelet kan stå ute men måste då vara väderskyddat mot sol och regn. Vi kan självklart hjälpa er med tält om det skulle behövas. Vill ni skapa ett gamingroom och få en härlig arkadhallskänsla kan ni komplettera med ett par andra aktiviteter. Shuffleboard för personerna som gillar att prata och alltid ha ett glas i handen till catch the light för de mest aktiva.