Hyra fotoautomat

Hyra fotoautomat till eventet eller festen kan du göra hos oss. Vi har även riktiga fotobås. Sedan 2013 har vi hyrt ut och levererat fotolösningar över hela Skandinavien. Det gör oss till en av de första och framförallt de mest erfarna uthyrarna av fotoaktiviteter till event i hela norden.

När ni hyr en fotoautomat ingår alltid fritt antal utskrifter, logo/text på utskrifter, joursupport och digitala kopior. Fotoautomaten består av en låda som innehåller skärm och en systemkamera. Lådan står på ett stativ och har en lampa ovanpå precis som på bilden. 

Priser för att hyra fotoautomat:

1 dag: 3900:- ex moms  
1 dag inklusive printer: 5400:- ex moms
Priserna gäller när fotoautomaten hämtas och lämnas av kund. Priser för flera dagars hyra eller med transport & montage – kontakta oss för offert!

Söker ni ett riktigt fotobås eller en annan fotolösning? Som ni kan se här, digitala fotolösningar”, har vi flera olika fotoaktiviteter som går att hyra. 

För offert samt andra frågor om att hyra fotoautomat vänligen fyll i kontaktformuläret nedan. 

Passar samtidigt ihop med

När passar det att hyra fotoautomat

En fotoautomat passar till fest, event, lansering och mycket mer. Det passar lika bra på den lilla företagsfesten som på den stora galan. Vi har varit på det mesta och det är väldigt uppskattat. En stor fördel med en fotoautomat är att man kan samla hela kompisgänget på en bild. Det går också att trycka upp en snygg fotovägg med företagslogga eller evenemangets manér. En sak att tänka på är omgivningen. Till skillnad från ett fotobås påverkas fotoautomaten i större utsträckning av yttre förhållanden. Är rummet för mörkt behövs kompletterade ljus och skiner solen rakt in i kameran kommer bilderna bli dåliga. Till skillnad från ett fotobås passar en fotoautomat till eventet med lite mindre budget. Det är också mycket enklare att hämta själv om ni inte vill ha hjälpa med transporter, montering och demontering.

Tillval när ni hyr en fotoautomat

Ett vanligt tillval är en väska rekvisita. Väskan innehåller blandande atteraljer som bland annat peruker, hattar och glasögon. Vi kan självklart ta med extra mycket atteraljer samt anpassa atteraljer för temat på just ert event. Ett annat vanligt tillval är greenscreen.Men en greenscreen kan vi anpassa bakrunden på bilden och det går att ändra från den ena bilden till den andra. Värt att tänka på att det ofta behövs kompleterande ljus för att bilderna ska bli så bra som möjligt.

Vi eller våra kunder har många gånger tagit fram speciallösningar för enskilda uppdrag. Om ni har en önskan eller idé så försöker vi alltid hjälpa till. 

Priser för vanliga tillval:

  • Rekvisita från 400:-
  • Sminkspegel från 500:-
  • Greenscreen från 850:-
  • Mejldelning 400:-
  • Tält för utomhusbruk 1750:-