Hyra nattduellen

Hyra nattduellen – exakt som duellen som är känt från mästarnas mästare på tv. Gör er redo för det ultimata reaktionstestet på samma sätt som våra svenska idrottstjärnor. Två spelare möter varandra och den som tar den slocknade plexistaven först vinner. 

Nattduellen är enkelt att spela och i princip alla kan vara med och tävla. För att starta en omgång trycker man på en knapp på spelets ena kortsida. Därefter börjar alla fem lampor lysa och efter slumpartad tid socknar en av lamporna. Då gäller det att vara blixtsnabb.

Specifikationer hyra nattduellen:

Pris fr: 1250:- ex moms  
El: 230V (ej dimmbart uttag)
Mått: L 115 x B 30 cm
För pris när ni vill hyra flera dagar eller med transport & montage – kontakta oss för offert!

För offert samt andra frågor om nattduellen vänligen fyll i kontaktaformuläret nedan.

Previous slide
Next slide

Passar samtidigt ihop med

När passar det att hyra nattduellen

Hyra nattduellen ska ni göra när ni vill ha ett roligt spel som är väldigt enkelt att spela. Spelet är speciellt populärt på kontorsfester och i mässmontern men vi har haft nattduellen på alla typer av event. Det är också väldigt lätt att montera och kan snabbt plockas fram som ett överaskningsmoment på konferansen. Nattduellen får igång den inre tävlingsmänniskan och tävlingsnerverna väcks till liv i nästan alla. Även de lugnaste personerna får tävlingslust och satsar allt för att vinna sin omgång. Känn pulsen och koncentrationen öka när ni väntar på att en av stavarna ska slockna.

Tack vara att nattduellen är litet och smidigt passar det där ytan är begränsad. Spelskivan kan placeras på ett befintligt bord, en bänk eller liknande. Vi har självklart bord i passande storlek som även går att hyra. Borden är vita med svarta ben och bordsskivan är 120x45cm.

Avslutningsvis om nattduellen

Våra nattduellen är smidiga varpå de enkelt kan hämtas på vårt lager på Tenngatan 25D i Rosersberg. Passar det bättre att hämta spelet kvällstid finns även den möjligheten. Dock är det i Nacka eller Sollentuna som gäller på kvällar, helger och röda dagar. Allt ligger i ett smidigt flightcase och får plats in i en mindre bil. Kunder har även hämtat nattduellen till fots och sedan tagit det med sig på tåg och buss. Dock blir det tungt om man bär flightcaset för lång sträckor. Ska ni använda spelet utomhus rekommenderar vi att använda någon form av regnskydd för att förhindra att spelet går sönder. Till sist bjuder vi på en länk där ni kan se härliga dueller från SVT:s serie mästarnas mästare.