Hyra videobås

Hyra videobås till bröllop, event eller festen kan ni göra av oss. Genom Selfiebox.se har vi sen 2013 hyrt ut och levererat fotoaktiviter över hela Skandinavien. Det gör oss till en av de första och framförallt de mest erfarna uthyrarna av fotoaktiviteter till event i hela norden.

När ni hyr ett videobås ingår alltid fritt antal filmer, mic för ljudinspelning, joursupport och digitala kopior. I grundutförande är båsen svarta men går även att få vita och med egen heltäckande branding.

Priser för ett videobås:

0-2 timmar: 6500:- ex moms  
2-3 timmar: 7500:- ex moms
3-7 timmar: 8000:- ex moms
Tillägg efter midnatt: 1000:- ex moms
Extra timmar: 400:-/h ex moms

Priserna gäller för leverans och upphämtning på vardagar mellan 09:00-16:00. Priser för flera dagars hyra eller med transport & montage på andra tider – kontakta oss för offert!

Söker ni en annan fotoaktivitet? Som ni kan se här, digitala fotolösningar”, har vi flera olika produkter som går att hyra. 

För offert samt andra frågor om att hyra videobås vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Tillval till videobåset

Det finns mycket olika tillval som kan göras om ni väljer att hyra videobås. Det går att spela filmen i loopar, slowmotion och andra videoeffekter. Soundtrack, introfilm, outrofilm, och logga på filmerna går att ha. 

Det går självklart att göra en heltäckande branding av hela båset. Ni får inte bara er unika design utan en bra yta för att kommunicera med era besökare eller ett extra dekorelement i rummet. 

Vi eller våra kunder har många gånger tagit fram speciallösningar för enskilda uppdrag. Om ni har en önskan eller idé så försöker vi alltid hjälpa till. 

Vanliga tillval:

  • Logga på filmer, från 500:-
  • Slowmotion, från 500:-
  • Utvändig branding, från 4000:-
  • Invändig branding, från 3500:-
  • Mejldelning 400:-
  • Entréstolpar med rep 400:-

Övrigt

Det går självklart att göra en videoaktivitet med någon av våra andra fotoaktiviteter. Dock måste man tänka på att ljudinspelning kan blir väldigt påverkad av övriga ljud om det är en öppen produkt. Men om det exempelvis är en slowmotion video som ska bli slutresultatet fungerar en fotoautomat eller en fotopelare perfekt om det är tillräckligt med ljus i rummet.

Passar samtidigt ihop med