Hyra aktiviteter till fest & event

Hyra aktiviteter till fest och event kan ni göra av oss på Event.up.

På den här sidan samlar vi alla våra spelaktiviteter och digitala fotolösningar. Gå in på bilderna för att läsa mer.  

Hyra aktiviteter till fest

Ska ni hyra aktiviteter till fest kan ni göra det hos oss. Vi har många aktiviteter till alla sorters fester. Spel för både inomhus och utomhus. Vi har dels klassiska utomhus spel såsom Corn Hole, Kubb och mega jenga. Är ni ute efter arkadkänsla så har vi flipper, arkadspel, air hockey och dart bland annat. Utöver spel så har vi också fotoaktiviteter som passar när ni ska hyra aktiviteter till fest. Vi har dels klassiska fotobås som man går in i och fotopelare av olika varianter. Era gäster får en fotoremsa som minne och ni kan få de digitala kopiorna. Har ni ett speciellt tema till festen så hjälper vi er gärna att plocka ihop ett bra paket! 

Hyra spel till event

Ska ni hyra spel till event så hittar ni det hos oss! Vi har spel och aktiviteter som passar de flesta eventen. 
Ska ni ut på turné kan ni långtidshyra spelen hos oss. De flesta spelen går också att branda med er egna design. 
Vi kan även anpassa olika spelhörnor som passar konferensens tema. Eller varför inte en femkamp som blir en del av teambuildingen. 
När ni ska hyra spel till event så har vi också tält, möbler och dekor mm. På så sätt kan vi hjälpa er med fler delar av eventet eller konferensen.    

Hyra mässaktiviteter

Ska ni hyra mässaktiviteter? Då hittar ni många bra aktiviteter här ovan. Bland våra spel och fotolösningar kan man hitta många alternativ när det är dags att hyra mässaktiviteter.
Är ni ute efter reaktionsspel har vi spel som nattduellen och catch the light där mässbesökarna kan utmana era anställda.
Bland våra fotolösningar kan man göra mycket roligt för mässbesökarna. Samt att alla som tar en bild får med sig en remsa med ert budskap. Har man fotobås kan även branda hela båset med kommunikation till mässans besökare.
När ni ska hyra mässaktiviteter så hjälper vi gärna till med möbler, dekor och annat till er monter samtidigt!     
Hyra spel till event, bland annar flipper och shuffleboard
Dart är en av våra roliga aktiviteter till fest
Att hyra mässaktiviteter hjälper vi er gärna med